Grid søker brand designere

Stilling ledig - 28. september 2021
Vi søker designere

Vi har store ambisjoner og utvider vårt kreative team med inntil to nye grafiske designere. Sammen med oss skal du videreutvikle byrået og styrke vår posisjon som et strategisk merkevare- og designbyrå, og bringe oss nærmere vår visjon som er å være “byrået som bergtar”.

Søknadsfrist 25. oktober 2021.

Om Grid

Grid branding er et av Norges mest anerkjente merkevare- og designbyråer. I snart 40 år har vi jobbet med å skape merkevarer som lykkes gjennom å formidle gode historier og brukeropplevelser for våre kunder. 

Alt arbeid er godt forankret i strategi og mål – uavhengig av virkemiddel eller kanal. 

I tett samarbeid med oppdragsgiver leverer vi strategisk rådgivning, merkevareplattformer, navneprosesser, visuelle identiteter, fysiske og digitale brukeropplevelser, pakningsdesign og reklame.

Noen av våre største kunder

I Grid har vi ingen forretningsområder eller avdelinger. Vi deler alle den samme ambisjonen, vi har én felles visjon og én bunnlinje. Vi jobber tverrfaglig på tvers av roller og disipliner for å skape de beste løsningene for våre oppdragsgivere. 

Her er det forventet at du er nysgjerrig, viser mot, prøver, feiler og lærer.

 

Vi ønsker oss deg som:

Er opptatt av merkevarer og som har vilje og mot til å dyrke frem løsninger som står ut. Du synes det er spennende å jobbe i team med flere designdisipliner, som evner å ta ut helhetlige kreative uttak på tvers av flater og kanaler. 

 

Dette tror vi om deg:

Du er utdannet innen grafisk design/visuell kommunikasjon og har 2-5 års relevant arbeidserfaring. Vi tror du er en uredd type, som liker utfordringer og som har lyst til å utvikle deg videre som designer og kommunikatør i et miljø med høy faglig integritet og et bredt tjenestetilbud.

Du er en lagspiller som tror på kraften i samhandling. Du liker en travel arbeidshverdag, der du både blir utfordret, stilt krav til og kan utvikle deg faglig og personlig.

  • Du tenker digitalt i alt du gjør som designer og har god kjennskap til sosiale medier. 
  • Du behersker Adobe CC godt, og er rask og teknisk dyktig innenfor basisprogrammene. 
  • Du har erfaring med Adobe After Effects for levendegjøring av design med bevegelig grafikk og animasjon. 
  • Du har erfaring med Adobe XD som vi benytter til prototyper for webområder, mobilapplikasjoner. 
  • Du er smidig og trives med å bli ledet, men evner også å jobbe selvstendig. 
  • Du er kunnskapstørst og slutter aldri å være nysgjerrig. 

 

Toppbilde: Kjetil, Marianne og Hans-Peter i våre lokaler på Youngstorget. Foto: Mark Purnell