Grid branding søker erfaren prosjektleder

Stilling ledig - 03. oktober 2021
Våre kontorer i Møllergata 23.

Det er høyt tempo og god stemning i Grid om dagen. Vi søker en erfaren prosjektleder som sammen med oss skal videreutvikle byrået og styrke vår posisjon som et strategisk merkevare- og designbyrå, og bringe oss nærmere vår visjon som er å være “byrået som bergtar”.

Søknadsfrist 31. oktober 2021

Om Grid

Grid branding er et av Norges mest anerkjente merkevare- og designbyråer. I snart 40 år har vi jobbet med å skape merkevarer som lykkes gjennom å formidle gode historier og brukeropplevelser for våre kunder.

Alt arbeid er godt forankret i strategi og mål – uavhengig av virkemiddel eller kanal.

I tett samarbeid med oppdragsgiver leverer vi strategisk rådgivning, merkevareplattformer, navneprosesser, visuelle identiteter, fysiske og digitale brukeropplevelser, pakningsdesign og reklame.

I Grid har vi ingen forretningsområder eller avdelinger. Vi deler alle den samme ambisjonen, vi har én felles visjon og én bunnlinje. Vi jobber tverrfaglig på tvers av roller og disipliner for å skape de beste løsningene for våre oppdragsgivere. 

Her er det forventet at du er nysgjerrig, viser mot, prøver, feiler og lærer.

Noen av våre største kunder

Som prosjektleder

- har du ansvaret for å organisere prosjektet og at vi leverer det vi har avtalt i prosjektplanen iht. tid og budsjett. Prosjektlederrollen krever at du er en utpreget «relasjonstype». Du må ha god forståelse for kreative prosesser og dynamikken som skjer i et team som skal prestere sammen. 

Du bør være god til å bygge relasjoner hos kundene, og du er ikke redd for å stå på når det trengs. At du elsker orden og struktur tar vi som en selvfølge.

Dette tror vi om deg

Du har minimum 5 års erfaring med prosjektledelse i reklame, PR eller designbyrå. Vi tror du er en uredd type, som liker utfordringer og som har lyst til å utvikle deg videre som prosjektleder i et miljø med høy faglig integritet og et bredt tjenestetilbud innen merkevareidentitet, brukeropplevelse og reklame.

Du er en utpreget lagspiller som tror på kraften i samhandling. Du liker en travel arbeidshverdag, der du både blir utfordret, stilt krav til og kan utvikle deg faglig og personlig. Du er kunnskapstørst og slutter aldri å være nysgjerrig.