Grid søker tekstforfatter

Stilling ledig - 08. desember 2022
Grid søker tekstforfatter

Vil du arbeide som tekstforfatter i et byrå som bygger merkevarer gjennom både reklame og design?

Grid har i over 40 år utviklet merkevarer gjennom ulike designdisipliner, og de siste årene også gjennom reklame. Reklame er en viktig del av byråets videre utvikling. Vi omtaler oss ikke lenger som et designbyrå, men et merkevarebyrå. Nå søker vi en idésterk og konseptuell tekstforfatter for å styrke vår reklamesatsning.

Sterke merkevarer er gjenkjennelig og trigger de samme følelsene på tvers av flater. I Grid arbeider vi først med å definere merkevarens posisjon, og så ta denne ut i design og reklame. Som tekstforfatter i Grid vil du, som i et klassisk reklamebyrå, være ansvarlig for idé og tekst til reklameoppdrag. Men du vil i tillegg også kunne delta i det øvrige arbeidet vi gjør med å utvikle og bygge merkevarer. På den måte vil du i Grid ha bredere innvirkning på det kreative uttaket av en merkevare enn i klassiske reklamebyråer. Hos oss jobber vi tverrfaglig på tvers av design og kommunikasjon, og du vil arbeide i prosjekter med andre som har både reklame- og designbakgrunn.

Vi ser etter en kreativ tekstforfatter som er sterk på idé og med god skriftlig fremstillingsevne. Du har erfaring som tekstforfatter i et byrå, hvor du har arbeidet med flere store reklamekampanjer. Du tiltrekkes av å jobbe for kjente merkevarer og motiveres av å skape løsninger i et tverrfaglig merkevaremiljø. Siden du hos oss også kan bidra med idéer til andre uttak enn reklame, er det en fordel om du liker å jobbe konseptuelt på et merkevarenivå og ikke bare ønsker å tenke reklameuttak. Du kan f.eks bli involvert i hvordan bygge en tydelig tone-of-voice på tvers av reklame og pakning. Eller bli involvert i arbeidet med å utvikle et helt nytt restaurantkonsept.

I Grid er vi opptatt av at våre kreative løsninger ikke bare skaper oppmerksomhet, men også at de er i tråd med merkevarestrategien. Derfor er et godt samarbeid mellom rådgivere og kreatører viktig hos oss. Vi lover deg et inspirerende fagmiljø med gode kollegaer, samarbeid og kunnskapsdeling. Du vil bli en sentral del av vår satsning på reklame, med stor påvirkningskraft og muligheten til å vokse med byrået.

Vi har overskuddsdeling, god pensjonsordning, seks ferieuker og bonus når vi gjør det bedre enn forventet. Du får dekket abonnement på treningsstudio, tilgang på fast naprapat på kontoret og en årlig felles byrå-reise. (I år var vi i San Francisco). Vi gir deg også stor innflytelse på egen arbeidshverdag, fleksibilitet mtp. hjemmekontor og holder til i fete lokaler på Youngstorget, med byens beste lunsj.

Vi gleder oss til å ta i mot en ny tekstforfatter. Søknadsfrist 19.12.2022

Søk på stillingen her.