Spenstig industridesigner til Grid

- - 17. november 2015
Jostein-Robstad-surfer-960x540

Jostein er vårt ferskeste tilskudd i teamet av retail- og industridesignere. Både i alder og fartstid. Men som tidligere profesjonell snowboardkjører er han vant til utfordringer og høyt tempo. Sommer som vinter.

Bærekraftig industridesign

Jostein Robstad har brennende interesse for bærekraftig design, og har gjennom sin utdannelse opparbeidet seg kunnskap om smart bruk av materialer og produksjonsprosesser, og er vårt ferskeste tilskudd i teamet av retail- og industridesignere.

Jostein er også dyktig på å visualisere sine ideer med alt fra kullstift og fargeblyanter til avansert digitalt 3D-verktøy. I Grid vil han hovedsakelig jobbe med fagområdet omgivelsesdesign, med fokus på tjeneste- og transportdesign.

jostein-sko-960x491

Med en bachelor of Creative Design fra Institute of Technology Sligo, Ireland stiller han godt på startstreken i Grid. Nyutdannet, initiativrik og lærevillig styrker han både vår kapasitet og kompetanse!

Tøffe tak og bløte konsonanter

Og som tidligere profesjonell snowboardkjører er Jostein vant med tøffe tak, fart og høyspenning, mens når du snakker med ham dukker det frem et lunt smil og de aller blødeste konsonanter.

Jostein-Robstad-1-960x423

Vi gleder oss over å ha deg på teamet, Jostein.

VELKOMMEN!