Mannen som søker fler flinke folk

Sidsel Lie - 27. mai 2016
Victor-Sanchez-Barrera-

– Med lidenskap for teknologi og brukerorientering som plattform for verdiskaping og forretningsutvikling vil jeg ha med fler på laget!

Mennesker, business og teknologi

Han heter Victor Sánchez Barrera, og er siden februar strategisk rådgiver i Grid. Victor kommer fra stillingen som daglig leder og rådgiver i digitalbyrået Skalar, som han har vært med og bygge opp.

Et godt strategisk hode, i kombinasjon med rådgivererfaring fra byrå, forretningsutvikling og merkebygging i HÅG, og ledererfaring fra retail i Akers Mic og Virgin Retail UK, gjør mannen til en god match i Grid hvor vi tar tak i problemstillinger helhetlig og sømløst på tvers av bransjer og fagområder.

Victors fokus er designtenkning: Mennesker (ønskelig) + business (levedyktig) + teknologi (gjennomførbart).

Fler digitale hoder og tjenestedesignere

Med sin iboende interesse og lidenskap for teknologi, brukerorientering og design er Victor ansvarlig for vårt forretningsområde: Tjenestedesign og branding. Og han søker derfor nå etter fler digitale hoder og tjenestedesignere.

Victor siterer ofte sitt favoritt-tech-firma, Google sine filosofier og mantra – Fokuser på brukeren, så ordner resten seg selv og – Bra er rett og slett ikke godt nok, så ut i fra det er det vel nesten ingen vits i at jeg spør hva slags type mennesker han er på jakt etter. Men allikevel:

Hva slags type mennesker er du på jakt etter?

– Vi søker folk til fire stillinger, hvorav den ene er et internship-program. Felles for disse tror jeg må være mye energi, nysgjerrighet, trivsel i utfordrerrollen, utforskermentalitet, og ikke redd for å gå egne eller nye veier.

– Du kan kalle det godt tenkende lettantennelige entusiaster!

 

Og design er business. De vi rekrutterer må være interessert i både mennesker og forretning, det handler ikke om å «tegne fine kundereiser».

Grid er et av landets godt etablerte flerfaglige designbyråer. Og vi skal være i tet. Det er derfor viktig at folk trives i bredt sammensatte team og med svært ulike typer, og tildels tøffe, utfordringer.

– Også er det viktig å ha det gøy, sier Victor.

Litt politisk korrekt, akkurat det siste der kanskje, tenker jeg. Men Victor både smiler og ler mye, så det er ikke usikkert at det kom rett fra HJERTET. Det også.

Søknadsfristen for tjenestedesigner og internship er utløpt. Men vi er selvfølgelig alltid interessert i å snakke med flinke folk!

TJENESTEDESIGNER

INTERNSHIP DIGITAL DESIGNER

KREATIV TEKNOLOG