Med innsikt og kreativitet skaper vi merkevarer som lykkes!

Kort om Grid branding - 30. september 2021
Grid branding AS

Grid branding er et merkevarebyrå som arbeider for å skape merkevarer som lykkes. Vi legger vår stolthet i å være blant landets beste på strategi og konsept. Konseptene vi utvikler blir omsatt til distinkte visuelle identiteter, engasjerende historiefortellinger og gode brukeropplevelser. Vi tar ut konsepter på tvers av fysiske og digitale flater. 

Helhetlige merkevareopplevelser

I Grid har vi samlet ulike fagdisipliner under samme tak for å kunne skape konsistente og helhetlige opplevelser av merkevarer. 

Vi har ingen forretningsområder eller avdelinger. Vi deler alle den samme ambisjonen, vi har én felles visjon og én bunnlinje. Vi jobber tverrfaglig på tvers av roller og disipliner for å skape de beste løsningene for våre oppdragsgivere.

Fra størst til minst

Vi er stolte over å kunne hjelpe noen av Norges største virksomheter i de fleste bransjer og kategorier. Og også noen av de minste, med sine ofte annerledes og spesielle utfordringer som gründere og oppstartsbedrifter.

Spesialiteter

Merkevare- og designstrategi, utvikling av navn, visuell identitet, pakningsdesign, brukeropplevelse og reklame.

 

Toppbildet: Foto fra ca 1930 av Møllergata 23 når A.O. Willberg kjøttvareforretning lå på hjørnet i første etasje. I dag bor vi i andre etasje. Fotograf: Wilse, Anders Beer.