God tur fra Møllerens

I Norge har vi over en million røde T-er som viser vei langs 22 tusen turstier. Merkenavnet måtte bli GOD TUR og T-en en sentral identitetsbærer og grunnstein i logoen.

GodTur

I Norge har vi over en million røde T-er som viser vei langs 22 tusen turstier. Merkenavnet måtte bli GOD TUR og T-en en sentral identitetsbærer og grunnstein i logoen.

Norgesmøllene og Den Norske Turistforening har inngått samarbeid. Målet er sunnere og bedre turmat. Deler av inntektene fra salget går til Den Norske Turistforening.

– Ved å kjøpe produktene støtter du dermed arbeidet med å merke 22.000 stier, vedlikeholde 498 hytter, og arrangere turaktiviteter over hele landet.

Grid Design er ansvarlig for merkestrategi, navn, visuell identitet og pakningsdesign.

Over syv hundre tusen nordmenn tror de er medlemmer i Turistforeningen. Det faktiske medlemstallet er på to hundre og femti tusen. Altså identifiserer vi oss med Den Norske Turistforening enten vi er medlemmer, eller ikke. Kanskje ikke så rart siden produktet er norsk natur, og vi er et naturelskende folk.

GodTur_2

GOD TUR fra Møllerens: I Norge har vi over en million røde T-er som viser vei langs 22 tusen turstier. Merkenavnet måtte bli GOD TUR og T-en en sentral identitetsbærer og grunnstein i logoen.

I bloggposten Vi bor i et land som en gang het veien mot nord, Norðrvegr kan du lese om hvorfor vi nordmenn alltid går på tur.

GodTur_3
GodTur_4