Nidar favoritter redesign

Nidar Favoritter er suveren blant sjokoladeposene og en klar markedsleder, men de siste årene har tallene falt noe. – Etter vellykket relansering med nytt design økte salget med 26% på et halvt år.

Nidar_Favoritter1_gridweb-1920x1080

Grep måtte tas

Forbedret produktkvalitet, forsterket differensiering posene i mellom, mer balansert fordeling av favoritter og ikke minst nytt design skal bidra til at folk finner tilbake til sine yndlinger. Og at salgskurvene igjen peker oppover.

 

Ut av mørket

For å bli mer iøynefallende i butikk har vi valgt å lysne totalinntrykket ved å velge klare farger med sterk kontrast. Dette løser hovedutfordringen med dårlige lysforhold på de nederste hyllene, der posene ofte plasseres.

Nidar_Favoritter2_gridweb

Tydelig fargekoding og visuelt ryddig oppsett hvor man raskt ser hvilke biter som fins i posen, forenkler navigasjon og kjøpsbeslutning. En fristende haug med sjokolade skal overbevise om betydelig belønning ved å kjøpe en favorittpose – du får mange, mange og ulike, gode sjokoladebiter.

Økt salg og markedsandeler

I Dagligvarehandelen september 2015: Relanseringen resulterte i en salgsøkning på 26% og økte markedsandelen fra 57 til 70% på et halvt år.

Nidar_Favoritter4_gridweb
Nidar_Favoritter5_gridweb
Nidar_Favoritter6_gridweb-1920x1080
Nidar_Favoritter7_gridweb
Nidar_Favoritter
Nidar_Favoritter3_gridweb-960x540 (1)