Q-julemelk 2020

I år som i fjor er melken pakket inn i folkets favoritt med julepapir, sløyfe og pakkelapper

Q-julemelk_01

Hvilket design liker du best?

Q-Meieriene er utfordreren som leverer ferske og velsmakende meieriprodukter til det norske folk. Og typisk Q er at de involverer forbrukerne i det de gjør.

Da julemelken 2018 skulle designes ble ulike uttak forbrukertestet for å se hva som falt best i smak. Innpakningsdesign med sløyfe og pakkelapper ble favoritten.

Sløyfen gir tillegg til historiefortelling et distinkt fjernsignal som bidrar til godt til økt hyllestyrke.

I årets utgave har vi i samarbeid med illustratør Jon Arne Berg, utviklet fire ulike gavepapirmønster. Alle inkluderer Q-nissefamilien og et mangfold av detaljer som gjenspeiler kjente juletradisjoner og vinteraktiviteter i førjulstiden.

Engasjerende melkekartonger

På de ulike melkekartongene finner du 5 oppgaver som handler om jul og juletradisjoner. For å være med i konkurransen om julens QLESTE genser må du svare på ALLE 5 oppgavene fra en av kartongene.

Les mer og delta i konkurranse HER.

God jul!

Q-julemelk_05
Q-julemelk_07
Q-julemelk_09
Q-julemelk_10
Q-julemelk_11
Q-julemelk_hyllestyrke-960x474
Q-julemelk_04-960x540

Til-og-fra-lapper

Illustrasjonsstilen til Jon Arne passer perfekt til å formidle herlig julestemning. De kjære nissene er med, i folkelig og særegen utførelse, samtidig som etablert fargekoding og tydelig Q-logo er på plass.

Og fra baksiden av kartongen kan du klippe ut til-og-fra-lapper. Det er bare å lene seg godt tilbake i sofaen, nyte pepperkakene med et godt glass julemelk og pakke gaver med årets koseligste pakkelapper.


Oppdragsgiver: Q-Meieriene
Illustratør: byHands | Jon Arne Berg