Det perfekte snittet

Gjennom et tydelig posisjonert budskap og styrking av merkemarkører bygger vi kjennskapen til Frøya.

Bakgrunn

I begynnelsen av 2023 økte Frøya laks satsingen med flere produkter i sortimentet og økt distribusjon i dagligvarehandelen, men utfordringen var at kun 50 % av Norges befolkning  kjente til merkevaren.

Oppgave

Utvikle et kommunikasjonskonsept som kan benyttes over tid, og en reklamekampanje som bidrar til å øke kjennskapen til Frøya mer umiddelbart.

Strategi

Fokusere på Frøyas tydeligste unike egenskap, at den er mer renskåret enn konkurrentene - noe som gjør det lettere å oppnå et perfekt resultat hver gang. Med kommunikasjonskonseptet “the perfect cut” bygger vi både kniven som en merkemarkør og slagordet: Frøya - kun det beste av laksen.

Løsning

Korte filmer skreddersydd til kanalene (some + tv-spons) hvor vi er tett på laksefileten, kniven og den siste touch på matretter som gir vann i munnen og lyst til å prøve. Grafikk skreddersydd for å hente frem kjennskapsbyggende designelementer og følelsen av kniven i bruk til renskjæringen av fileten.

Se også innledende prosjekt fra 2016: Redesign og styrket posisjonering. Og nytt pakningsdesign fra 2022: Frøya snur opp ned på kategorien

Oppdragsgiver: Frøya Salmon AS

Kategori: Produkter

Leveranse: Merkevarestrategi | visuell identitet | pakningsdesign | reklame

Produsent: Join Forces / Grid branding

Regi: Joon Brandt

Mediestrategi: Caulis.no

 

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt med Kristian

Rådgiver i Grid branding

Kristian Lyse

Strategisk rådgiver

kristian.lyse@grid.no

+47 982 68 345