Q-Meieriene julemelk 2018

Q-Meieriene er utfordreren og i år kommer julens melk og fløte i ny drakt. Hele kartongen er pakket inn i nydelig julepapir med sløyfe på.

Q-julmelk_2018_4B
Q-julmelk_2018_4B

Hvilket design liker du best?

Q-Meieriene er utfordreren som leverer ferske og velsmakende meieriprodukter til det norske folk. Og typisk Q er at de involverer forbrukerne i det de gjør.

Da julekartongene 2018 skulle designes ble to ulike uttak forbrukertestet mot fjorårets utgave for å se hva som falt best i smak. Årets innpakningsdesign med sløyfe ble favoritten.

I samarbeid med illustratøren Magnus Riise utviklet vi fire ulike gavepapirmønster. Alle inkluderte Q-nissefamilien og et mangfold av detaljer som gjenspeiler kjente juletradisjoner og vinteraktiviteter i førjulstiden.

Q-julmelk_2018_2B

Til-og-fra-lapper

Illustrasjonsstilen til Magnus passer perfekt til å formidle herlig julestemning i 2018-stil. De kjære nissene er med, i elegant og særegen utførelse, samtidig som etablert fargekoding og tydelig Q-logo er på plass.

Og fra baksiden av kartongen kan du klippe ut til-og-fra-lapper. Det er bare å lene seg godt tilbake i sofaen, nyte pepperkakene med et godt glass julemelk og pakke gaver med årets koseligste pakkelapper.

Q-julmelk_2018_1A

Engasjerende melkekartonger

I år som i fjor, vil du finne julerebuser der du skal gjette julesanger eller julefilmer/-serier som emojiene på siden av kartongen beskriver.

På Qs nettsider kan man sende inn svaret på de fire julerebusene og vinne bl.a. en kul Q-julegenser. Er du ekstra oppmerksom har du sikkert fått med deg en bonuskonkurranse på kartongene, med en ganske ålreit premie om du plutselig skulle gå lei av kalde vinterdager. Du kan nemlig vinne et reisegavekort à kr 10.000,-

Les mer om julens melkekartonger fra Q og delta på julerebuser her:

God jul!

 

Oppdragsgiver: Q-Meieriene

Illustratør: Magnus Riise

Q-julmelk_2018_6
Q-julmelk_2018_7
Q-julmelk_2018_1
Q-julmelk_2018_0