Ulike kundesituasjoner har vært viktigste innsikter

Upper Crust leverer ferske crunchy baguetter, herlig baristakaffe, kalde drikker, bakervarer og snacks til de med dårlig tid. Og de med god tid.

Serveringskonsept
Visuell identitet og logo
Visuell identitet or retailkonsept
retailkonsept
Serveringskonsept interiør
Retail- og serveringskonsept
Retail- og serveringskonsept

Oppgaven

Upper Crust på Oslo S var nedslitt og ikke lenger i tråd med SSPs standard, eller markedets forventninger. Vår oppgave var å utforme en butikk som konverterer flere forbipasserende til kunder.

P.t er 150 000 personer daglig innom stasjonsområdet på Oslo S, og prognosene viser at tallet vil vokse kraftig i årene som kommer. Trafikken i området utgjør et enormt potensiale for økt salg.

Prosessen

Vår designprosess starter alltid med å forstå. Forstå hvilken situasjonen potensielle kunder befinner seg i. Forstå hvordan de beveger seg. Forstå hvilke barrierer de har og hva de ønsker å kjøpe. Og hvordan de ønsker å kjøpe. Forstå konkurransebilde.

Prosessen gir oss innsikt som gjør oss i stand til å designe løsninger som innfrir. Hver gang!

På Oslo S er de fleste normalt i bevegelse fra et sted til et annet. På vei til noe. Noen skal rekke toget og har dårlig tid. Andre venter på en avgang og har plutselig veldig god tid.

Upper_crust12

De forskjellige kundesituasjonene har vært en av de viktigste innsiktene vi har lagt til grunn for utformingen av nye Upper Crust.

Effektivitet og muligheten til å handle raskt er ivaretatt, noe som sikrer at forbipasserende med dårlig tid ikke forblir forbipasserende. På den måten er Upper Crust et tilbud til både de med god og dårlig tid.

– Det handler om å forstå, utforske og utvikle.

Løsningen

Upper Crust på Oslo S har fått en tydelig fasade som bremser farten til de forbipasserende, er åpen, og inviterer til besøk. Åpenheten synliggjør tilbudet på en måte som frister til kjøp.

Varierte sittemøbler, inspirerende kommunikasjonselementer og den lune, inkluderende atmosfæren skaper også et fristed i et ellers travelt område.

Oppdragsgiver: Select Service Partner

Kategori: Retail

Leveranse: Retailkonsept; planløsning, interiør, møbler og spesialinnredning, skiltdesign og butikkommunikasjon, lys- og møbleringsplan.