Trekk tømmer

Fra kryptisk og krevende til 60 vogntog med barka merkevarebygging!

4_Trekk_identitet

Bakgrunn

«Gutta klistrer ikke hva som helst på vogna si! De er vant til å kunne velge farge, utstyr og dekor som de selv vil. Et designprosjekt er ikke akkurat hverdagskost for oss som lever av å kjøre tømmer.»

Ørnulf Warberg, daglig leder.

Trekk tømmer AS består av selvstendig næringsdrivende transportører og er spesialist på tømmertransport. I 2008 gjennomførte virksomheten, som den gang het Buskerud og Oppland Virkestransport, et designprosjekt hvor Grid utviklet nytt navn og visuell identitet.

I 2017 er profilen vitalisert og optimalisert.

3_Trekk_foliering_identitet
6_Trekk_logo_kontaktpunkt-960x540 (1)
2_Trekk_identitet_caps

Navnet Buskerud og Oppland Virkestransport var vanskelig å huske, og misvisende i forhold til virksomhetens geografiske nedslagsfelt. At det i dagligtale og som logo var forkortet til BOV gjorde det i tillegg kryptisk og krevende å bygge som merkevare.

Tøft design

Designets grunnleggende oppgave er å gi selskapet en tydelig identitet og bygge merkevaren internt og eksternt. Sjåførene er alltid på farten og er sjelden samlet. Å uniformere dem skal virke samlende og bidra til lagånd og teamfølelse.

Vi var spente på mottakelsen blant sjåførene. Det har gått over all forventning. De synes designet er kjempetøft og de er stolte over å kjøre for Trekk.» 

Ørnulf Warberg, daglig leder.

De mer enn 60 vogntogene er viktigste kommunikasjonsflate og setter premissene for uttaket. Designspråket samkjøres og vil bli optimalisert i alle kontaktpunkter som bygger merkevaren.

5_Trekk_visittkort
8_Trekk_identitet_T-shirt
11_Trekk_logo

Oppdragsgiver: Trekk tømmer AS