Fra MPI til Mainstay - en real rebranding

I tillegg til at navnet var umulig å huske var navn og merkevare også misvisende i forhold til selskapets strategi og fremtidige posisjon.

Rebranding fra MPI til Mainstay

Mye mer enn en pionér

Etter Havet Invest sin overtakelsen av MPI (Multi-Pump Innovation, etablert i 2008) i 2020, konkluderte de nye eierene med å videreutvikle selskapet og merkevareposisjonen – til en internasjonal oppdrettsnæring, som spesialist på rengjøringsutstyr.

Selv om selskapet vil fortsette å tilby innovative løsninger, har produktutvalg og tjenester utviklet seg langt utover å være en pionér innen pumpeløsninger.

Merkenavn som antyder kundeløftet og posisjonen som spesialist

Et navn som reflekterer misjon og kundeløfte

Mainstay sitt oppdrag og løfte er å gi næringen det mest pålitelige og verdiskapende utstyret.

Oppdrettsindustrien er avhengig av spesialdesignet og skånsomt utstyr med lite nedetid for å kunne opprettholde dyrevelferd så vel som god økonomi i anlegget.

Mainstay er et utrykk fra seilskutetida og er tauet som støtter hovedmasta på skuta. Direkte oversatt betyr mainstay bærebjelke eller forsterkning. 

I dag brukes uttrykket også i overført betydning og refererer til en person eller ting som gir avgjørende støtte – eller som noe er helt avhengig av. Oppdrettsnæringen er avhengig av rene mærer i anlegget sitt. 

Mainstay – The Subsurface Cleaning Specialist

Merkenavn og merkemarkør
Mainstay merkeelement og logosymbol
Logo og brand codes
Designprogram typografi
Visittkort og roll-up
Nettside mobil

Oppdragsgiver: Mainstay AS

Kategori: Virksomheter

Leveranse: Merkevarestrategi | navn | visuell identitet